Aljaž Ogulin je ambiciozen, mlad, jazzovski bobnar, po duši in srcu. V letu 2020 je maturiral na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani, smer Jazz bobni pri prof. Janezu Gabriču, sedaj pa svoje znanje nadgrajuje na Universität für Musik und darstellende Kunst Graz, pri profesorju Chris Smith (Howard Curtis and Mario Gonzi).

V 5. razredu osnovne šole je začel obiskovati Glasbeno šolo Marjana Kozine Novo mesto, smer tolkala pri prof. Miru Tomšiču.

V okviru glasbene šole je bil član tolkalske skupine, mladinskega pihalnega orkestra ter godalnega orkestra. Je ustanovni član osnovnošolske glasbene skupine Jaja Bojz, s katero so nastopali na šolskih in občinskih prireditvah.

Že v času obiskovanja osnovne šole se je pridružil Pihalnemu orkestru Krka, ki se v slovenskem in mednarodnem prostoru uvršča med najboljše amaterske pihalne orkestre. Sodeluje z različnimi zasedbami, big bandi, pihalnimi orkestri in tolkalnimi skupinami (BB Črnomelj, BB Novo mesto...). Je član skupine mladih novomeških glasbenikov Plateau, ki preigravajo avtorske skladbe.

V vlogi mentorja sodeluje na Poletnih glasbenih uricah, ki jih organizira Pihalni orkester Krka. Prav tako z veseljem priskoči na pomoč vsem tistim, ki si želijo izboljšati svoje glasbeno znanje.

Udeležuje se glasbenih tečajev oz. izobraževanj pri priznanih profesorjih, kot npr. Vladimir Kostadinovič, Roberto Pistolesi, Dre Hočevar, Gregory Hutchinson, Aleš Rendla, Owen Hart Jr., Jean John/Žan Tetitkovič, Claudio Spieler, Wolfgang Tozzi. Sodeloval je z naslednjimi skladatelji: Nigel Hess, Bart Picqueuer, Philip Sparke, José Suñer Oriola in Alexandre Kosmicki.

Obiskoval je poletno šolo Orkesterkamp v Bovcu. Igral je z Wind Band Festival Winds pod vodstvom dirigentov Andree Gasperin in Andreasa Schafferja. Igral je tudi z godalnim orkestrom pod vodstvom dirigenta Mihe Rogine. Sodeloval je na Jazz Festivalu Bled - Jazz delavnica. Udeležuje se mednarodnih glasbenih delavnic Jazznity v Novem mestu.

V prostem času rad obiskuje koncerte glasbenih velikanov svetovnega slovesa, saj ve, da mora dober glasbenik veliko vaditi, poslušati dobro glasbo in še več nastopati.

Gašper ima pri svojih rosnih letih,  kar nekaj glasbenih izkušenj.

Ko je bil star 7 let so ga starši vpisali v glasbeno šolo, kjer je 6 let pozneje z odliko končal šolanje na klasični kitari pri prof. Tvrtku Sariću.

V času šolanja kitare je osvojil zlato priznanje in dve srebrni priznanji na regijskem tekmovanju v svoji kategoriji.

Poleg klasične kitare je 3 leta obiskoval ure električne kitare v glasbeni šoli Lipičnik. Gašper je nastopil na različnih koncertih in prireditvah.

Igral je v glasbeno-gledališki skupini Zlata skledica, s katero so prirejali dogodke za najmlajše.

Po končani finalni oddaji Slovenija ima talent ga je RTV povabila v informativno oddajo Infodrom, kjer je kot mladi glasbenik imel intervju z priznanim pevcem Omarjem Naberjem.

Leta 2019 je zaključil osnovno šolo in se vpisal v srednjo 4 letno šolo v smer tehnik mehatronike.

Gašper ne more brez svoje elektro-mehanske delavnice, kjer se ukvarja z izdelavo različnih elektronskih elementov.

Večino prostega časa posveča tudi kolesarjenju in vožnji z motorjem.

Basistka in vokalista je 23 letna Leja Plut. Glasbeno pot je začela že zelo zgodaj, saj je že kot majhna punčka nastopala na različnih odrih.

Pevske izkušnje si je nabirali na manjših pa tudi na večjih odrih kot so Jurjevanje, Vinska vigred, festival Brinjevka, Glas mladih (1. mesto), festival Fens ( nagrada za najboljši nastop), Melodije morje in sonca…

Pri 8 letih je pričela izobrazbo v glasbeni šoli, in sicer s prečno flavto, nato pa pri 15-ih z igranjem bass kitare, katero je poleg The Plut Family igrala tudi v drugih glasbenih zasedbah.

Poleg glasbe Leja goji posebno ljubezen do plesa. Za sabo ima 10 let treningov in tekmovanj hip-hopa. Čeprav ne trenira več redno, se še vedno rada zavrti na kakšnih zabavah. 😊

Že med srednjo šolo jo je zelo veselila in zanimala moda ter kozmetika. Odločila se je za študij kozmetike in velnesa v Ljubljani ter tudi diplomirala leta 2021. Nekoč se boste lahko prišli razvajati v njen kozmetični salon.

Leja neskončno rada potuje, zato je njena želja, da nekoč odkrije in doživi vse kotičke tega sveta.

Simona Plut je pevka in pianistka jazz, pop zabavne glasbe, ter pevska pedagoginja.

Njena glasbena pot se je začela v glasbeni šoli, kjer se je 6 let učila igrati violino. Pri 14 letih je obiskovala privatne ure petja pri prof. Diego Barrios Rossu.

Leto kasneje je bila sprejeta na Konzervatorij za glasbo in balet v Ljubljani, kjer je uspešno maturirala jazz petje pri prof. Nadi Žgur. Po maturi se je udeležila Berklee poletne šole v Perugi.

Na Kärntnen Landeskonservatorium für Musik und Schauspiel v Celovcu je diplomirala iz pevske pedagogike pod mentorstvom prof. Caroline de Rooij.

Skozi vsa ta leta je Simona nastopila z različnimi zasedbami v Sloveniji, Avstriji, Italiji, Hrvaški in Švici, kot so Big Band RTV Slovenija, A&O jazz sacral choir, Funky Oachkatzln, skupina Črna Mačka, ansambel Dežur, Avenue Band, Undercover in drugi.

Udeležila se je veliko festivalov, tekmovanj in prireditev, kot so Marianne Mendt jazz festival na Dunaju, Festival slovenskega šansona, festival Polka Valček, festival Narečne Popevke, Glas mladih...