NAŠA BIOGRAFIJA

The Plut Family skupaj kot družina
The Plut Family v originalu sestavljamo sestri Simona in Leja ter brat Gašper Plut. Prvotno je bila četrta članica tudi naša starejša sestra Polona, vendar danes z nami sodeluje le občasno. Skupina je na videz nastala dokaj spontano, saj je vsak izmed nas hodil v glasbeno šolo, verjetno pa je le glava družine Darko Plut imel v mislih višji cilj, da bomo nekoč vsi skupaj stali na odru. Naš čisto prvi mini nastop je bil prav na rojstnodnevni zabavi očeta Darka. Vsi štirje smo mu zapeli priredbo pesmi More Than Words z besedilom namenjenim samo njemu.
In tukaj nekje se je rodila ideja za nastanek benda The Plut Family.
Kot pravi bend smo prvič skupaj nastopili na tradicionalni Vinski Vigredi v Metliki leta 2015.
Jeseni 2016 smo se širši publiki predstavili v oddaji Slovenija ima talent in se prebili vse do finalne oddaje. Takrat je Polono nadomestil mladi perspektivni bobnar Gašper Hlupič.
The Plut Family valentinov koncert
Po oddaji januarja 2017 smo posneli svojo prvo avtorsko skladbo z naslovom Change the World. Kmalu za tem smo združili moči z avtorjem Alexom Volaskom s katerim smo ustvarili pesem Briga me.
Februarja 2018 smo se predstavili na svojem prvem samostojnem Valentinovem koncertu v Beli krajini.
Istega leta smo posneli našo 3 pesem Ne drži. Prav tako pa smo se julija 2018 uvrstili na festival Melodij morja in sonca s pesmijo Hej DJ.
Jeseni 2018 smo se v oddaji Slovenski pozdrav večkrat predstavili v rubriki Družina poje.
Marca 2019 je izšla naša peta pesem z naslovom Le tebi, katere avtorica je v celoti članica skupine Simona Plut, pod aranžma pa se je podpisal Boštjan Grabner.
Po nekoliko daljšem glasbenem počitku, pa sta med poletjem 2020 Simona in Leja napisali glasbo za njihovo 6 pesem z naslovom Skrita obala. Pod besedilo pa se je tokrat podpisal priznani avtor besedil Matej Trstenjak.
The Plut Family na koncertu v črnomlju
V tem času smo nastopili na velikih in majhnih odrih…Kot predskupina Parnega Valjka v Črnomlju, na festivalu Brežice, na Panc'r festu, na Tatto konvenciji na Gospodarskem razstavišču in drugje …
The-Plut-Family-Koncerti naslovna slika
Danes celotno skupino sestavljamo Simona, Leja in Gašper Plut ter Aljaž Ogulin!
Imate še kakšno vprašanje za nas?
Pišite nam